klar til kamp

Asics håndboldsko er blandt de bedste på markedet

Dine Asics håndboldsko holder rigtig længe.

Hvis man spiller håndbold flere gange om ugen, så har man sikkert allerede opdaget, at skoene hurtigt bliver slidte. Det kan være meget farligt at spille i slidte håndboldsko, da det kan resultere i langtidsvarige skader. Har man behov for et par sko, som har en god holdbarhed, så er det Asics håndboldsko, som man bør gå efter. Asics har efterhånden en lang tradition for at producere sko til håndboldspillere, og med deres innovative tilgang til produktionen formår de at producere stadig bedre og mere avancerede sko. Man kan da også finde modeller af dette mærke, som passer til alle håndboldspillere. Der findes modeller, der passer bedst til forsvarsspillere, hvor det primært er stødabsorbering, der er behov for, og der findes modeller, der passer bedst til angribere, hvor fokus er på letheden og skridsikkerheden.

Asics har i årenes løb været kendetegnet ved den helt eminente stødabsorbering. Producenten har løbende videreudviklet produktionsteknologien, og det betyder, at man i dag kan få sko, der direkte kan forhindre knæskader i forbindelse med hop og spring. Det er særligt forsvarsspillerne, der bliver udsat for knæskader, men ved at bruge Asics hånboldsko kan de undgå disse skader i fremtiden. Det har også vist sig, at skoene er blevet utrolig populære blandt amatør-udøvere såvel som udøvere på eliteplan, og det skyldes blandt andet den utrolige holdbarhed, som skoene formår at præstere.

Asics håndboldsko giver dig den ultimative følelse af stabilitet

De fleste håndboldspillere laver rigtig mange hurtige bevægelser i løbet af en træning eller en kamp, og der er typisk tale om bevægelser fra side til side. Disse bevægelser stiller en del krav til håndboldskoene. Der skal være garanti for gode skridsikre evner, de skal være fleksible, og de skal samtidig også give en rigtig god stabilitet og støtte for fødderne. Asics håndboldsko formår at leve op til alle disse krav. Stabiliteten sikres blandt andet af den rigtig gode hælkappe, som alle modellerne kommer med. Dette giver spilleren en følelse af tryghed. Skoene giver spilleren de optimale forhold at spille under, og dermed er skoene også med til at forløse spillerens fulde sportslige potentiale.

Det siger sig selv, at fødderne udvikler en masse varme, når man løber rundt på en håndboldbane i en hel kamp eller en hel træning. Det er utrolig vigtigt, at fødderne kan komme af med denne varme, for hvis de ikke kan det, kan der opstå meget uheldige hudproblemer. Derfor er åndbarheden et rigtig vigtigt element i håndboldsko, som man uden tvivl skal prioritere. Asics håndboldsko har i deres udvikling af deres modeller netop haft rigtig meget fokus på åndbarhed. Skoenes materiale er i sig selv åndbart, og derudover finder man ofte ventilationshuller forskellige steder på skoene, alt efter hvilken model der er tale om. Dette giver spilleren den bedste komfort og sikrer, at spilleren kan holde fuldt fokus på spillet, uden at problemer med åndbarheden kommer til at distrahere på noget tidspunkt. Alt i alt er der tale om yderst vellykkede sko til håndboldspillere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *