søger efter hostel

Hostel København – forskellige hostels og seværdigheder

Overvejer man et ophold på et hostel i København, så er det selvfølgelig en fordel at vide hvad de hver især tilbyder. Et meget kendt 5-stjernet hostel ligger lige i hjertet af København – de tilbyder faciliteter som for eksempel cykeludlejning, tv-stue, gratis wi-fi, vaskeri og masser af aktiviteter for børn og voksne. Heriblandt bordtennis, legehjørne og brætspil.
Alle værelser har eget badeværelse og enkeltsenge, der kan skubbes sammen til en dobbeltseng, hvis det ønskes.
Derudover er der mulighed for at betale lidt ekstra for at spise morgenmad, frokost og aftensmad også.
Prisen for en overnatning på dette hostel er 568,- pr. person. Dette er den luksuriøse løsning, men der findes selvfølgelig også meget billigere hostels.
Mange af de hostels der er at finde i København tilbyder mange af de samme ting – der er bare forskel i pris i forhold til beliggenhed.
Hvis man ikke ønsker at bo lige midt i Købehavn, så kan man også finde hostels på Amager.
På Danhostel på Amager fås der lidt forskellige værelser, hvor der både er almindelige værelser, som alle andre steder i forskellige størrelser. Der findes dog også værelser med et lille køkken til – dette værelse er dog lidt dyrere. Derudover findes der også nogle lidt billigere værelser, hvor man deler badeværelse og toilet med de andre gæster.
Den helt billige løsning er fællesværelse, hvor man deler værelse med fire andre personer af samme køn.

Hvorfor tage på hostel i København?

Der findes mange ture man kan tage på, når man er i Københavnsområdet. Der er noget for enhver smag, hvad end der er tale om børnefamilier, par eller grupper af mennesker.
Noget som stort set kan falde i alles smag er at tage på kanalrundfart omkring København eller at tage i Tivoli. Dette er begge to meget populære seværdigheder.
Derudover er Amalienborg og Bakken også et hit for børnefamilier, men hvis man derimod har lidt større børn med på tur, så er Den lille Havfrue eller Nationalmuseet måske også en god mulighed. For de voksne, der er på tur er der selvfølgelig også noget – her er der for eksempel Christiania, gå på shopping gennem strøget eller nyde et af Københavns gode spisesteder. Her kan man blandt andet besøge Nyhavn, som er et meget besøgt sted i København. Om sommeren er Islands Brygge også et meget fint sted, hvor man selv kan medbringe sin mad og sidde på fine græsarealer, hvor der samtidig er mulighed for at bade, hvis man skulle få lysten. København er heldigvis så stor, så der er stort set caféer og restauranter i alle gader og der er helt sikker også noget for enhver smag – der er alt lige fra burger og pizza til sushi og alverdens kød.
Er man mere til at indtage noget læring samtidig med ens ophold i København, så findes der også steder for det. Man kan for eksempel besøge Den Blå Planet, Planetariet eller Experimentarium – dette er både for de voksne, men også for børn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *