Drone

Hvorfor du skal have en DJI Phantom Drone

Droner er ved at blive en af de helt store ting nu om dage. For et par år siden var det GoPro kameraerne som var ved at overtage verden, men lige så stille har disse fantastiske droner altså sneget sig op og er blevet mindst lige så populære som de gore kameraer er. Men hvordan kan det egentlig være, at disse droner er så fantastisk populære, og hvorfor er det egentlig, at man burde have dem? Hvorfor køber folk så mange af dem for så mange penge? Det er noget vi vil kigge på i dag med henblik på den nye DJI Phantom Drone, som er blandt de meget bedre droner man kan finde. Er det virkelig bare et redskab for voyeurister, eller kan man rent faktisk gøre noget produktivt med dronen?

Hvad er en drone? (Og hvad er en DJI Phantom Drone?)

En drone er et gammelt ord som har mange forskellige konnotationer. Men mest af alt er det altså en lille ting, som kan flyve og som egentlig ikke er så stor. Der er droner i bi-kolonier som våger over, at alt er sikret, og så er der netop de nymoderne droner som man bruger i militære kontekster, til at overvåge sine fjender eller angribe dem fra himlen. Men i takt med denne teknologiske udvikling af droner er der altså kommet en anden slags drone på banen, og det er den man selv kan købe som forbruger. Hvad kan disse droner og hvad er deres formål? Egentlig er de i bund og grund (som regel) lavet til, at man kan optage fede film med dem, eller tage utrolige billeder. Hvordan fungerer det?

Der er nemlig et lille kamera på dronen som tilslutter sig din smartphone (eller den controller som hører med, hvis du har valgt at købe sådan en). Derfra kan du altså styre den som du vil. Hvor langt dronen kan flyve, hvor godt kameraet er og så videre er noget, som afhænger af den enkelte drone. Nogle droner er rigtig gode til at flyve langt og hurtigt, men er måske ikke lige så egnede til fotografen eller filmfolkene, som gerne vil have noget med et imponerende kamera. Men uanset hvad man skal bruge en drone til, så er der altså garanti på, at man kan finde noget brugbart til dem. F.eks. kan landmænd bruge droner til, at holde øje med deres store gårde uden, at selv skulle ud og hele tiden trave rundt i det.

Hvor finder man sådan en DJI Phantom Drone?

Ja, en DJI Phantom Drone kan du altså som regel finde i din lokale elektronikbutik – hvis den da ikke er solgt ud. Dronen er nemlig blevet revet af hylderne og er hurtigt blevet en af de mest populære droner på markedet. Dette er blandt andet fordi at den kommer indbygget med nogle fantastiske funktioner såsom de forskellige flyveindstillinger som kan gå efter GPS, højde, manuel og meget mere. Derudover er batteriet også voldsomt godt for en drone af den størrelse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *