Defend Paris

Klæd dig smart med Defend Paris hoodie

Aldrig har det været så populært og udbredt at iklæde sig tøj, som er i en helt særlig street stil. Dette gælder både en ting som hættetrøjer og hængebukser og mange forskellige typer sweat tøj. Der er dog mange forskellige måder at være street på og mange forskellige mennesker har hver deres måde at tolke street tøj på, hvilket skaber meget unikke stilarter inden for street tøj. Mange vælger at bruge jeans mænd til at vise, at de er street, mens andre foretrækker en Defend Paris hoodie, som også sender et signal til gaden om, at man er ret street.

Jeans til mænd går aldrig af mode

Der er visse ting, som de seneste 60 år aldrig er gået af mode, og det gælder naturligvis jeans mænd, som bliver ved med at være en tøjgenstand, som man ser i gadebilledet. Det er klart, at udformningen, farven og stilen varierer meget, men selve stoffet og den overordnede stil i cowboybukser ændrer sig dog ikke så drastisk. I dag ser man meget ofte jeans mænd i en stil, som minder meget om den som man normalt ser til sweat pants, eller joggingbukser, som man kaldte dem tidligere.

Selvom der stadig er tale om jeans mænd i og med, at bukserne er lavet af denimstof og har både de lommer og små nitter, som er karakteristiske, så er der dog ikke tale om den klassiske cowboybuks fra tidligere. For der kan være en såkaldt hængerøv i de jeans man ser nu. Derudover er der også en anden ændring fra tidligere, som er med til at skabe et helt nyt udtryk. Det er naturligvis det faktum, at mange jeans mænd i dag har strækstof i sig, så som elastan. Det gør, at de er meget mere behagelige at have på da de ikke strammer. Derfor kan man være meget mere aktiv i de jeans mænd, der findes i dag end dem, der fandtes tidligere.

Gem dig bag en Defend Paris hoodie

Det er ofte, at man ser mennesker på gader og stræder, som har hættetrøje på. Det kan næsten ligne lidt, at de går og gemmer sig, hvilket dog ikke altid er tilfældet. For selvom nogle måske har en fordom om folk de ser med eksempelvis en Defend Paris hoodie kan have noget at skjule så behøver det ikke være virkeligheden. For det kan lige så godt blot være et spørgsmål om, at de måske har en dårlig dag og derfor har behov for at gå rundt med hætten således, at folk ikke vil genkende dem og begynde at snakke med dem.

En Defend Paris hoodie kan også sagtens være det ideelle tøj at tage på hvis man har en rigtig søndag, hvor man ikke ønsker at lave meget andet end at gå rundt og slappe af. Tager man en Defend Paris hoodie på er man også nødt til at tage nogle rigtig ‘slappe af-bukser’ på. Man kan dog også vælge at lede efter jeans mænd, hvis man ønsker at gøre det en lille smule mere formelt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *