Nordisk mode

Nordisk stil fra Freequent

Er du kvinde og fra Norden – det gætter vi på at du er, når du læser med her på bloggen – så har du sikkert en tøjstil, der passer med de tendenser og strømninger, der passer os her i Norden.

Har du hørt om tøjmærket Freequent? Vi tror at det lige er noget for dig.

Freequent så dagens lys helt tilbage i 2009, men det er moderne som nogen sinde, da designerne bag dette danske brand er rigtig gode til at følge med tiden. Med tøj fra Freequent er du altså helt klar til at gå velklædt ind i 2017.

Holdet bag Freequent er erfarne og dygtige folk med lang erfaring i den danske modebranche. Stilen er skandinavisk og enkel, som vi godt kan lide det på disse breddegrader. Designerne forstår virkelig at kommunikere den nordiske ånd i deres styles.

Selvom enkeltheden går igen i tøjet, så er det ikke rene linjer det hele. Designerne bag mærket kigger nemlig også på den internationale modeverden og bruger elementer af det nyeste inden for high fashion og de største modehuse. Denne kombination giver et helt unikt udtryk og et meget elegant look til den moderne kvinde.

Navnet Freequent spiller blandt andet på ordet free eller fri på dansk. Tøjet er skabt den den frie kvinde, der har mod på en større verden, og som elsker nyskabende tøj i en meget høj kvalitet. Er du moderne og kvalitetsbevidst, vil Freequent lige være noget for dig.

Freequent har et stort udvalg af forskellige tøjgenstande, men den røde tråd er som tidligere nævnt de klassiske linjer og enkeltheden. Med dette tøj og dets farver, vil du passe ind i enhver sammenhæng og ethvert miljø. Hjemme, på arbejde eller på ferie. Tøjet kan bruges professionelt såvel som i hverdagen derhjemme. Det er nemlig yderst funktionelt.

Tøj fra Freequent er meget feminint uden at være for piget. Det romantiske islæt går igen i design og styles og man føler et lille pust af storbyer og modebyer som Paris, Milano, London og New York i tøjet. Du kan i tøj fra Freequent føle dig på én gang stilet og afslappet, uanset om du er i Netto med en indkøbsvogn eller spadserer ned af en boulecard i Paris.

Farverne i kollektionerne fra Freequent passer også ind i det nordiske. Der er ingen pangfarver, men afdæmpede lyse og mørke nuancer. Tøjet fås til alle sæsoner og årstider – både let sommertøj og varmt vintertøj og alt det derimellem som jo er det der er mest brug for i vores klima.

Der findes jakker til vinter, trenchcoats, cardigans og blazere. Så du både kan holde varmen og se smart ud på samme tid. Skal du føle dig specielt feminin, har Freequent et stort udvalg af kjoler, tunikaer og nederdele.

Herudover findes der buksedragter og jumpsuits, skjorter, t-shirts og toppe. Med andre ord noget til enhver smag og lejlighed.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *