Øreringe

Smukke smykker til dine ører fra Izabelle Camille

Et meget fint og feminint sted at have smykker på er i ørene, som især er noget, som folk lægger mærke til hvis du ofte har håret sat op. For så er ørene nemlig frie og dermed er det meget mere tydeligt hvis du har øreringe på. Vælger ud at have nogle Izabelle Camille ørestikker eller øreringe i ørene med opsat hår kan du være sikker på, at du nok skal få mange komplimenter for dette fordi, at folk vil lægge så meget mærke til dem.

Sølvfarvede smykker fra Izabelle Camille

Det er meget forskelligt, hvorvidt man er til sølv- eller guldsmykker. Det kan både være et spørgsmål om hvad man synes er pænest, men det kan også være et spørgsmål om hvad man synes passer bedst til ens hudfarve. For er man lidt mørkere i huden vil det ofte være de guldfarvede smykker, som er pæne, hvor folk, der er lysere i huden for det meste vil foretrække sølv. Uanset om man er til det ene eller det andet, så kan man finde sine næste smykker hos Izabelle Camille, som både har guld og sølv. Af sølvsmykker kan blandt andet nævnes fine ørestikker, som har et navn, der betyder diversitet. Det skyldes, at Izabelle Camille generelt designer ud for et princip om, at diversitet er meget vigtigt, både når det kommer til mennesker og når det kommer til smykker.

Et andet fint sølvsmykke fra Izabelle Camille er et vedhæng, som forestiller en blomst med tre blade. Vedhænget er meget småt og ser rigtig fint ud i en tynd sølvkæde om halsen. Her vil vedhænget tiltrække opmærksomhed, samtidig med, at det på ingen måde er prangende. Nogle andre ørestikker du kan finde fra Izabelle Camille er nogle lid større øreringe, som ligner, at de er lavet ud af et enkelt stykke sølv, som går rundt om sig selv. De er fine og er lavet i en mørkere slags sølv, hvilket gør, at de har et sort skær og ikke det hvide skær, som mange sølvsmykker kan have.

Izabelle Camille har også smykker i bronze og guld

Det er ikke kun sølvsmykker du finder hos Izabelle Camille for du kan finde mange andre fine farver og metaller. Blandt andet kan du finde et fint vedhæng, som er lavet af sølv, men som dog er forgyldt. Det vil sige, at selvom metallet inden i er sølv, så giver det dog et indtryk af at være guld da det er det, som er udenpå. Et af disse vedhæng fra Izabelle Camille er formet som et blad, der hænger nedad. Det hedder poesi, hvilket passer godt da det er en form, som inspirerer til poesi og lignende.

Du kan også finde et fint vedhæng i bronze, som hedder snowflake, hvilket giver mening da det minder om en iskrystal med de fine, skinnende sten i midten. Vedhænget vil passe ideelt til en kobberkæde rundt om halsen og det vil se så fint ud uanset hvem man er og hvilken hudfarve man har.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *