Dating

Har du også svært ved at finde en partner der lever op til dit niveau? Måske er der hjælp at hente

En ny datingside har set dagens lys. Det er der måske ikke så meget interessant i, det sker stort set hver dag at der kommer nye apps og sider, men denne bryster sig af at komme med en læsning på et problem mange har, nemlig at finde en partner med niveau.

Nuvel, siden hedder da også partnermedniveau.dk, ”clue is in the title”, må man sige, men det garantere jo ikke at den kan leve op til dette. Derfor vil en anmeldelse måske være på sit rette.

Der vil ikke blive gået dybt i detaljen i denne tekst, men de basale koncepter og nye tiltag vil blive beskrevet, og derfra kan du så selv tage en beslutning om di synes at denne datingside er noget for dig.

Hvorfor har vi så svært ved at finde en partner nu om dage?

Det er i grunden underligt, specielt med det hav af datingsider og datingapps, at der stadig er svært for os at finde den rette partner. Man skulle jo netop tro at det var blevet nemmere. Man hører sågar folk sige, at det hele var meget bedre i gamle dage, da det hele var mere simpelt.

Det er måske også sandt nok, men det var også en del mindre romantisk. Et ægteskab har traditionelt set op igennem historien været en praktisk ordning. Det var en måde at slå sine husstande sammen på, og på den måde sikre sin overlevelse. I dag handler ægteskab og partnerskab i langt højere grad om åndelige overlevelse fremfor økonomisk.

Det sætter naturligvis også nogle helt andre krav til vores partner. Det er ikke bare det praktiske som skal passe sammen, men der skal også gerne komme det store sus.

For at dette skal kunne komme, skal man gerne føle at ens partner er på niveau eller over ens niveau. Det er ofte det vil tiltrækkes af. Nogle som kan følge os på eventyr, eller tage os på eventyr.

Med denne nye datingside, partnermedniveau, er der måske lys forude i datingtunnelen. I hvert fald er der et par interessante tiltag ved den.

Bliv matchet baseret på personlighed

Mange datingapps og datingsider er meget overfladisk baseret. Det hele drejer sig om at have de rette billeder, og hvis du ikke er instagramvenlig nok, så kan man hurtigt bliver sorteret fra. Det går begge veje, man kan også komme til at sortere nogle fra, som man slet ikke burde have sorteret fra.

Partnermedniveau.dk gør noget smart. Når man opretter sin profil, så bliver man præsenteret for en omfattende personlighedstest. Igennem en række detaljeret spørgsmål får man opbygget sin profil. På den måde kan man meget nemmere blive matchet med en partner som synes at være mere passende til en – en partner som synes at være på niveau. Så kan kærligheden måske om sider blomstre.