cbd som medicin

Hvad kan cannabisolie gøre for mig?

Cannabisolie er et af de nye former for behandling eller tilskud. Det er meget forskelligt fra person til person, hvordan cannabisolie påvirker. Og netop derfor er det også vigtigt, at man holder øje med virkningerne på ens krop, når man tager olien.

Når det er sagt, så er der nogle positive virkninger for mange mennesker ved at tage cannabisolie, fordi det lindrer smerter, man må have i forbindelse med forskellige sygdomme.  Blandt er der mange kræftramte, der benytter sig af olien, for at lindre smerterne.

Olien har nemlig en beroligende effekt på kroppen, så man slapper mere af i kroppen. Derfor kan folk med angst eller stress også benytte sig af olien.

Desuden er det klart den sundeste form at indtage cannabis på, fordi der er et lavt indhold af THC.

Det er også derfor, at man fra Lægemiddelsstyrelsen har godkendt olie med under 0,2% indhold af stoffet THC, som er det stof, der kan gøre en afhængig af cannabis.

Spørg din læge omkring cannabisolie

Hvordan det påvirker netop dig, er svært at svare på, og derfor er det nødvendigt at kontakte din læge for at få mere information om, hvorvidt det kan gavne dig som patient.

Derudover er også nødvendigt for dig at kontakte din læge, da det er ham eller hende, der skal udskrive cannabisolien til dig på recept. Derfor er det vigtigt, at du tager en god snak med din læge om mulighederne og virkningerne af cannabisolien.

Der er mulighed for at købe forskellige typer af cannabisolie online, men fordi det netop ikke går igennem din læge, kan det være svært at vurdere, hvor meget THC der er i olien, og om det er hel ren cannabisolie. Og det kan have både ubehagelige og ulovlige konsekvenser for dig, hvis du bruger det.

Det er også vigtigt, at din læge ved, at du tager cannabisolie, hvad end du har fået recept på det eller ej. På den måde kan du altid kontakte ham eller hende, hvis der opstår nogen former på bivirkninger i forbindelse med indtaget.

Find selv ud af, om du har behov

Inden du går til lægen og tager en snak, kan du også tænke for dig selv, om det er det, du har brug for.

Spørg dig selv om følgende:

  • Har du søvnproblemer eller søvnbesvær?
  • Har du stres eller angst eller andre psykiske problemer?
  • Har du kroniske smerter?
  • Har du problemer med din hud?
  • Hvad går dig ellers på?

Har du afklaret dig med disse spørgsmål, inden du besøger lægen, kan I hurtigt komme igennem, om cannabisolie er noget for dig, og om det kan hjælpe dig på nogen måde.

Selvfølgelig vil lægen også tage nogle forskellige tests og spørge dig om andre ting, men er det nogenlunde nemt for dig at svare, så kan I hurtigt finde ud af det sammen. Også hvis det er tilfældet, at du ikke har behov for cannabisolien, men måske har brug for andre midler.

Læs mere på http://www.oask-dans.dk/cannabis-olie-egentlig/