Trafikkørsel

Anderledes fordeling af en firmabil

Det er selvfølgelig meget rart, hvis man har muligheden for at bruge en firmabil, da man så slet ikke skal tænke på transport, når det kommer til arbejdet. Det kan dog også have en del ulemper, hvis man især ikke selv har nogen bil. Så kunne det nemlig på mange punkter være rart, hvis man havde muligheden for at bare kunne få et eller andet, så man ikke har så afhængig af alle andre. Det er så der, hvor splitleasing egentlig kommer ind i billedet. Når man normalt taler om leasing, så lejer man egentlig bare sig egen bil, så man ikke ender med at skulle betale fuld pris af den.

Når man til gengæld gerne vil bruge splitleasing i stedet for, så splitter man en firmabil mellem ens arbejde og en selv. Det kan der som sådan være mange fordele ved, som man umiddelbart ikke lige regner med. En af de største fordele er helt sikkert, at man ikke skal bekymre sig om alle de forskellige ting, når det kommer til betalingen af det. Normalt ville det egentlig være sådan, at ens arbejde skulle sørge for det hele, da man ikke selv ville have en andel i bilen. Når man splitter bilen i stedet for, så er det lige pludselig en helt anden sag.

Lavere omkostninger af bilen

Når man vælger at dele bilen op på denne måde, så skal man heller ikke betale for hele bilen, som man normalt ellers skulle gøre. Så hvis man bruger 40 procent af bilen til privat brug og 60 procent af bilen til arbejde, så vil alle omkostningerne selvfølgelig også blive reguleret efter det, så man ikke kommer til at betale for meget i forhold til det, som man egentlig bruger. Det er selvfølgelig en meget stor fordel for en selv, men det er helt klart også en stor fordel for der, hvor man arbejder.

Normal ville det nemlig være sådan, at når man havde en firmabil, så var det ikke til privatbrug og firmaet skulle betale for selveste bilen. På samme måde hvis man havde sin egen bil, så skulle man selvfølgelig også betale for det hele selv. Når man i stedet for bruger splitleasing til at dele en bil, så har man hver især en andel, som man skal betale for. Så man betaler selv 40 procent af en bil i stedet for 100 procent. På samme måde betaler ens arbejde kun 60 procent af en bil i stedet for 100 procent. Det er mange fordele ved det, som man nok slet ikke lige har tænkt over før.

Læs mere her https://nellemannleasing.dk/splitleasing/

Ingen beskatninger ved splitleasing

En af de andre meget store ting forskelle og meget store fordele er selvfølgelig, at der ikke kommer nogen beskatninger på ens firmabil. Når det hele er delt op på denne måde, så har man nemlig selv kontrol over forbruget. Derfor betaler man også kun for det, som man rent faktisk bruger. Så hvis man var blevet beskattet, så ville det være noget, der ville være meget højt i forhold til, hvordan det hele er delt op. Man betaler nemlig i stedet for bare en procentdel af selveste omkostningerne ved bilen. Det er en løsning, der er langt nemmere det lange løb.