projektor lampe

De perfekte indstillinger til en projektor lampe

Når man har sin egen projektor, så er der selvfølgelig en helt masse ting, som man lige pludselig skal tage højde for. Man skal finde ud af, hvor man skal have den henne. Man skal have sat et lærred op. Man skal bare indstillet størrelsen, så den passer med den væg, som den skal lyse mod. Man skal dog også være sikker på, at selveste pæren er indstillet til de helt rigtige indstillinger. Det er nemlig vigtigt, at man indstiller sin lampe rigtigt, så man ikke bruger en alt for unødvendig høj lysstyrke. Det kan skade selveste pæren og ende med at tage en hel del strøm.

Der er forskellige måder, hvorpå man kan løse sådan et problem. Man kan selvfølgelig selv finde en måde at ændre det på, så det bliver klaret hurtigt. Man kan selvfølgelig også bare selv købe en projektor lampe, der er beregnet til at blive brugt til dæmpet lysstyrke. Hvis man ikke har lyst til at gøre nogle af delene, så har man også muligheden for at bare købe en projektor, hvor man kan sætte den i en tilstand, hvor den automatisk sænker lysstyrken for at spare på strømmen og skåne pæren i det lange løb.

Forlængelse af lampens levetid

Hvis man så gerne vil have, at lamperne skal kunne klare sig bare en anelse længere tid, så skal man selvfølgelig også selv gør en indsats, så det ikke bare er ren snak. Det kan man så gøre på forskellige måder og i forskellige omfang. En af de vigtigste regler når det kommer til lamper til projektorer, den er egentlig utrolig simpelt. Man må aldrig hive stikket ud eller afbryde strømmen til en projektor, så længe den er tændt. Det kan nemlig være meget skadeligt overfor pæren, hvilket kan resultere i en nedsat levetid for pæren. Det kan endda ende med at lampen bare springer med det samme, hvis man ikke passer nok på.

Derudover kan man benytte sig af flere indbyggede ting i projektorerne, der bevidst er bygget ind i dem, så man både kan spare strøm og skåne sin pærer. En af de mest effektive metoder er nemlig at bruge den indbyggede ecomode, som man kan sætte til. Det er ikke fordi, at man forlænger levetiden helt utroligt meget. Man kan dog ende med at forlænge levetiden med op til 25 procent. Det er alligevel en ret god slat, når man tænker på, at det kun er noget, der foregår i projektoren.

Ikke de billigste lamper

Der er slet ingen tvivl om, at hvis man har en projektor, så skal man selvfølgelig også betale prisen, når det kommer til lamper. De kan være rigtig irriterende dyre, men hvis man virkelig også gerne vil have noget, der er af god kvalitet, så skal man bare komme i gang med at købe i den dyre ende. Man kan godt have lyst til at bare vælge alle de billige lamper, der alligevel lader til at virke. Det kan man selvfølgelig også, men så skal man overhovedet ikke forvente noget godt. Hvis man derimod investerer i nogle gode projektor lamper, så skal man ikke bekymre sig om en ualmindelig kort levetid.