Stilet soveværelse med åben garderobe

Pep soveværelset op med ny belysning og seng

Hvis soveværelset har set ud på en bestemt måde i flere år, så trænger man pludselig til forandring. Det er individuelt hvor meget forandring man trænger til, da udskiftning af et møbel kan være nok til, at man bliver tilfreds med soveværelset. Ifølge spørgeskemaer har mange danskere svaret, at de bl.a. gerne vil have ny seng, hvis de skulle lave noget om i deres soveværelse. Sengen er det vigtigste møbel i soveværelset, da man netop tilbringer mange timer i den.

Belysning med LED pærer:

Hvis du er på udkig efter ny belysning til soveværelset, så kan det klart anbefales, at kigge efter LED belysning. LED-pærer er blevet utrolig populære at købe, da man bl.a. kan spare en del på el-regingen. Ifølge flere brugerundersøgelser vælger flertallet LED pærer, da der er mange fordele forbundet med denne type i forhold til almindelige pærer. Lamper med LED pærer er langt mere strømbesparende, da lysspottet er langt mere effektive pr. watt i forhold til almindelige pærer. LED pærer har en længere levetid, så derfor kan det godt betale sig at investere i et par gode LED pærer. Derudover kan LED pærer klare noget mere, idet de er mindre følsomme overfor bl.a. temperatursvingninger. Dette skyldes, at pærerne er fremstillet til, at kunne arbejde ved lave temperaturer. På denne måde er risikoen for brand også mindre. LED pærerne er langt mere sikre i forhold til almindelige pærer, og derfor kan de bedre tåle, at man tænder og slukker for dem flere gange. Hvis der er småbørn i huset, så kan lyset blive tændt mange gange på en dag. Derfor anbefales LED pærer også til børnefamilierne, da de som nævnt er langt mere sikre på flere områder. LED pærer afgiver desuden intet UV-lys, giver fuld lysstyrke når man tænder på kontakten og er ikke fremstillet af noget materiale, der kan skade miljøet. Man kan købe LED pærer i mange forretninger, så få udskiftet samtlige pærer, hvis du gerne vil have bedre, mere sikker og hyggelig belysning i hjemmet.

Belysning med LED pærer:

Når du har fundet de rette LED pærer til bl.a. soveværelset, så kan du gøre soveværelset endnu mere lækkert med en ny elevationsseng. Elevationssenge har været på markedet i mange år, og er fortsat en meget efterspurgt seng. Elevationssenge er geniale til soveværelset med fjernsyn. Herved kan man til enhver tid hæve sengen, så man kan sidde ordentligt til det, som kører i fjernsynet. Med en elevationsseng kan man selv bestemme hvilken position, som sengen skal have. På denne måde kan man sove i sin yndlingsstilling hver nat. Man kan både hæve ryggen, benene og nakken således, at man får den bedste sovestilling som mulig. Elevationssenge består af lækre madrasser, som tilpasser sig kroppens form. På denne måde kommer man hver nat til at sove fantastisk. Når først elevationsengen og LED belysningen er blevet sat op i soveværelset, så kan man få sat sidste hånd på værket – nemlig det hyggelige. Køb en fint sengetæppe, pyntepudder, en plante, flotte gardiner og pynt til væggene, så man kan få sat sit personlige præg på soveværelset. Disse genstande er med til, at give soveværelset en hyggelig stemning.