nøgle som reklame

Har du overvejet fede nøgleringe med eget tryk som reklame?

Er du selvstændigt erhvervsdrivende, som er på udkig efter en billig måde at markedsføre sig på, så kan det være et smart træk at kigge lidt nærmere på nøgleringe med tryk. Det er en nem og billig måde at markedsføre sig på, hvor du kan nå ud til mange mennesker. Der er blandt andet disse fordele ved at vælge nøgleringe med eget tryk som reklamemateriale:

  • Det er en billig måde at markedsføre sig på.
  • Mange mennesker bruger nøgler hver dag, hvorfor de ser dit logo dagligt.
  • Nøgleringe er noget, som man tager med overalt. Derfor bliver dit logo eksponeret for endnu flere.
  • Det er nemt at få lavet nøgleringe med eget tryk.

Nøgleringe er noget billigere at få lavet i forhold til mange andre former for markedsføring. Sammenligner du eksempelvis med en radio reklame, så får du noget mere eksponering for pengene. Når en reklame i fjernsynet, radioen eller avisen er skudt af, så glemmer forbrugeren den igen. Du kan selvfølgelig betale for at få den vist mange gange, så dit produkt ligger i underbevidstheden, når kunden skal ud og købe det.

Fordelen ved nøgleringe med dit eget logo på er, at det er en vedvarende reklame, som kunden har i hånden flere gange om dagen. Det er derfor nærliggende for kunden at opsøge dig, hvis vedkommende skal bruge et produkt eller en ydelse, som du sælger. Samtidig ser kundens familie og venner nøgleringen, hvorfor dit firma måske kommer til at ligge i underbevidstheden hos dem, ligesom ved diverse reklamer. Du opnår derfor den konstante reklame hos den, der har nøgleringen, som den sporadiske reklame derudover.

Derfor er nøgleringe med eget tryk en fordelagtig markedsføring

Der findes mange forskellige reklamematerialer, som man kan få trykt sit logo på, men nøgleringen må være en af dem, der bedst kan betale sig. Mange anvender kuglepenne, kasketter, bolsjer eller lignende som reklamemateriale. Det er også en rigtig fin reklame – den er bare ikke lige så konstant, som hvis du vælger nøgleringe med tryk.

Kuglepennen bliver måske brugt en gang imellem, det samme gælder kasketten. Reklameværdien i bolsjerne er væk, når bolsjerne er spist. Kunderne får dog en god oplevelse med dit firma, når du forkæler dem. Det er i øvrigt meget nemt at få lavet nøgleringe med eget tryk. Der findes virksomheder, der er specialiseret i denne form for reklamemateriale. Du sender derfor blot dit logo samt ønsker, og så bliver nøgleringene produceret, som du gerne vil have dem.

Nøgleringe med tryk kan designes med ekstra, praktiske funktioner

Nøgleringe findes i forskellige materialer såsom metal, akryl eller gummi. De kan samtidig designes med nogle ekstra smarte funktioner såsom en oplukker, en lommelygte eller en vognpolet, der gør nøgleringen lidt ekstra praktisk for kunden. Kunden eller den potentielle kunde står derfor med en gratis produkt, som vedkommende af praktiske årsager beholder i lang tid. Det er de færreste, der ofte skifter deres nøgleringe ud. Du har derfor en reklameværdi, der holder meget længe.